hits

Kommentarer og korte bjeff

Velkommentil bloggen, "Kommentarer og korte bjeff". Bakgrunnen min er følgende: Hodejeger, forhandler i fagforening, Cand.Philol, gründer, personaldirektør og forfatter, oppgitt i tilfeldig rekkefølge.

Vinteren 2008 begynte jeg som kommentator i E24, et ganske voldsomt karriereskift for en hodejeger. Vinteren 2012 tenkte jeg at nok var nok i pressen, og begynte som PR-rådgiver. Men kommentator-dyret våknet igjen etter bare få uker i PR-bransjen... :-)

Kors på halsen, jeg passer ikke som PR-rådgiver. Gode PR-rådgivere bør være diskret, aldri PR-kåte på egne vegne og dessuten ikke starte politiske krangler med kundene... Eh...

Så nå er jeg tilbake i offentlig debatt, men denne gangen med egen blogg på Nettavisen. I tilegg til bloggingen holder jeg foredrag om kommunikasjon og ledelse. Jeg driver også bedriftsinterne seminarer innen endringsledelse, rekruttering og annen HR.

Er du interessert i foredrag eller bedriftsintern undervisning, se nettsidene mine www.orjas.no. Der finner du også fullstendig CV og omtale av bøkene mine.

Kommentarer i bloggen er skikkelige artikler som tar noen minutter å lese. Det jeg kaller korte bjeff er akkurat det, kjappe og ikke fullt så overveide utfall om det som faller meg inn.

Jeg samarbeider med Nettavisen om bloggen, og du vil finne de viktigste sakene der. Vil du ha "alt" bør du abonnere via RSS eller følge meg på Facebook. Jeg legger også ut sakene på Twitter (@orjas).

Send meg gjerne mail, elin@orjas.no, dersom du har forslag eller innspill til saker på bloggen!

Elin Ørjasæter

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar