hits

Hva mener Eivind Roald?

De siste ukene har Eivind Roald, den norske konserndirektøren i SAS, hatt ilddåpen sin i mediene. Han snakker jo godt for seg, men hva er det egentlig han sier?

 

SAS-direktør Eivind Roald. Foto: Magnus Blaker

Torsdag 15. november sa Eivind Roald at det burde bli gratis å fly. Han begrunnet det i at en ny digital tidsalder vil gi helt andre forretningsmodeller.  Litt av et utspill fra en konserndirektør for et selskap på kanten av stupet. Spenstig, kan man si.

På NRK-programmet Debatten samme kveld modererte han seg kraftig, og sa han SAS baserer seg på at prisene skal fortsette å falle. Og dette, sa han, var en ny erkjennelse i SAS, som tidligere hadde lagt planer basert på at prisene skulle øke.

Nøyaktig en uke senere, torsdag 22. november sier han i Dagens Næringsliv at det er lagt inn en prisøkning i den nye planen til SAS. Vi skal bringe et bedre produkt, og da skal vi kunne ta en noe bedre pris, utdyper forklarer Roald.

Det er litt av et spenn i disse uttalelsene, med nøyaktig en ukes mellomrom. Roald synes det bør være gratis å fly torsdag 15. om morgenen. Om kvelden modererer han seg til at prisene skal ned. Og en uke etter spretter han opp og mener at prisene skal øke.

Hva mener han neste uke, tro? Følg med!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar