hits

Driv dogging et annet sted

For et par dager siden hadde Nettavisen en reportasje fra Sognsvann. Oslos fineste turområde søples ned av homofile menn som knuller rundt i busk og kratt, og lar kondomer, tørkepapir og glidemiddel ligge igjen etter seg.

Les saken her: Du kan ikke gå noen plass uten å tråkke i kondomer

Jeg opplevde dette under et tv-opptak til en episode av Harde fakta for TV2 i september (se bildet). Vi dro ut til nærmeste skog, Sognsvann, for å lage en sak om rovdyr. Det du ikke ser på bildet er at jeg tråkket rundt i brukte kondomer og ble passelig kvalm.

s TV-opptak i september, et skikkelig griseri

De som er intervjuet i Nettavisens artikkel, en hundeeier, en ansatt i Bymiljøetaten og en talsmann for politiet, er nøye på å ikke fordømme den seksuelle aktiviteten. Åh neida, vi er så fordomsfrie så, så klart homofile må få trekke tissemannen sin ut og stikke den inn der de møtte ønske, bare de tar med seg søpla etterpå.

Hundeeeieren, for eksempel, mener at man skal kunne gjøre som man vil "men man må jo rydde opp etter seg." Det er naivt å tro at menn som treffes for å ha sex i bak et tre, deretter samvittighetsfullt plukker med seg det brukte kondomet. Det er liksom ikke kvikklunsj på skitur i påskefjellet dette her.

Dogging er et treffende begrep. Folk oppfører seg som bikkjer. Og jeg vil slippe å måtte forholde meg til det når jeg går tur i skogen.

For hovedpoenget er ikke at folk skal rydde opp etter seg. Hovedpoenget er at folk skal slutte å ha sex der andre ferdes.

Det er ikke gøy å plutselig se en onanerende mann, slik mange nå opplever på tur rundt Sognsvann. Det er både skremmende og ekkelt. Og det er overraskende at så få tør å si det høyt. Vi er blitt så redd for å fordømme at vi har glemt vanlig skikk og bruk.

Og vanlig skikk og bruk er at sex foregår innendørs, så vi skal slippe å få andres kjønnsliv rett i synet.

Les reportasjen: Du kan ikke gå noen plass uten å tråkke i kondomer

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar