hits

Sex-fiksert nordlending i Fylkestinget

May Valle, Venstre, Nordland.

Denne bloggposten burde vært skrevet av Mads Hansen ettersom han er morsommere enn meg. Men han har sviktet sin oppgave som humorist og skriver bare om fotball i dag, ikke om sex.

Det er synd. Alle som trenger noe å le av må lese saken om May Valle (Venstre) som anklager Odd Eriksen (Arbeiderpartiet) for uheldige holdninger til det annet kjønn. Eriksen har nemlig skrytt på seg intim kontakt med samtlige kvinner på fylkestinget.

Les saken i Nettavisen: Vår øverste politiker fortalte om intim kontakt med samtlige kvinner på fylkestinget

Jeg har ingen problemer med å tenke meg at Odd Eriksen har sagt noe sånt. Men hva gjør man når folk sier noe dumt? Når de tror de er innmari morsomme, og ler høyt av sine egne vitser? Man overser det og begynner å snakke om noe annet. Unntatt hvis man er kvinnelig fylkespolitiker, da gjør man et stort nummer det. Og helst veldig lenge etterpå, i grav alvor, fra talerstolen.

Odd Eriksen, Arbeiderpartiet, Nordland.

Jeg kan si at mange snakker om temaet, men ingen vil stå frem, sa May Valle senere til pressenOg "temaet" som mange snakker om, men som ingen vil "stå frem" med, er altså det hun oppfatter som trakasserende prat. Stakkars oss kvinner, vi tør ikke stå frem med at vi synes noen menn av og til sier tåpelige ting!

Menn har dårlig humor. Kvinner på sin side er blottet for humor. Og noen må snart få lagt ned fylkeskommunen.

Siste: Eriksen er intervjuet i VG. "Har du hatt intim kontakt med samtlige damer i fylkestinget?", spør VG. "(...) Det er 53 representanter i fylkestinget og halvparten er damer", svarer Eriksen. "Jeg har altfor stor respekt for de til å svare på det. (...). Uansett hva svaret blir, så blir det feil", svarer Eriksen.

Nei Eriksen, det er ikke sånn at uansett hva svaret blir, så blir det feil. Du kunne for eksempel svart: "Nei, det har jeg ikke, jeg spøkte da jeg sa det." Det hadde vært et helt riktig svar. Er det mer du lurer på, så bare ring.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar